Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


indítsd be a pasikat.(;

 Indítsd Be a PasikaT!!

Egy édes mosoly, egy szexi biccentés, egy kihívó kacsintás... Látszólag semmitmondó gesztusok, de a fiúkra hihetetlen hatással lehetnek! A GIRL! most elárulja, hogyan alkalmazd a "titkos" fegyvereket!

Figyelj a finom részletekre! A csábítás sikere a testbeszéden múlik. Ha megtanulod, hogyan használd az adottságaidat, ellenállhatatlan leszel! Íme néhány alapvető tudnivaló!

A testbeszéd többet elárul, mint 1000 szó!

Tudtad, hogy gyakran már a találkozás első perceiben eldől, hogy tetszel-e a srácnak? Hidd el, ez nem csak a külsőségektől és a megjelenésedtől függ! A tested apró rezdülései - például a járásod, a nevetésed, a tekinteted - rögtön elárulják, hogy milyen a hangulatod, és mennyire vagy nyitott az új kapcsolatra!

Fél perc alatt minden eldől!

Minden találkozás során "végigmér" a fiú! Tudat alatt van benne egy elvárás, amelynek meg kell felelned. De nyugi! Erről igazából ő maga sem tud, csupán az ösztöneire, a titkos kívánságaira és a vágyaira hagyatkozik. Lehet, hogy számára az a legfontosabb, hogy jókedvet és derűt árassz, de az is lehet, hogy a szupermodell alkatú lányokra bukik. Mivel nem ismered még őt, a lényeg, hogy mindig önmagadat add! Előbb-utóbb biztos megtalálod azt a fiút, akinek úgy tetszel, ahogy vagy!

"A szép külső, a jó megjelenés nagyon fontos ahhoz, hogy egy lány felkeltse az érdeklődésemet. Persze a trendi cuccoktól és a szuper sminkektől még nem biztos, hogy bejön nekem. Sokkal fontosabb az összhatás és a lány kisugárzása!" (Ádám, 17)Száj

 

Szép száj = forró csókok! A képlet valahogy így áll össze a srácok fejében. Az ápolt ajkak, különösen, ha szájfénnyel vagy rúzzsal finoman hangsúlyozod a formájukat, ellenállhatatlanul vonzóvá tesznek a legtöbb fiú szemében! Már nálunk is olvashatsz sminktippeket, az egyéniségednek megfelelően! Ezeket bátran alkalmazhatod te is, de jó, ha szemmel tartod az ősi igazságot: a kevesebb néha több!

"Mindig a száját nézem meg először. Tetszenek a húsos ajkak, de fontosabb, hogy mosolyogjon a szája. Tetszik, ha szájfénnyel (nem rúzzsal!) teszi csillogóvá az ajkait!" (Áron, 15)szaj.jpg

Haj

Gondoltad volna, hogy az első benyomást alapvetően meghatározza az ápolt haj? Lehet hosszú, rövid, festett vagy természetes színű: a szép frizura láttán a fiúknak bizseregni kezd az ujjuk, hogy legszívesebben azonnal beletúrnának! A rikító színek vagy az extravagáns vágás nem mindenkinek állnak jól! Törekedj arra, hogy frizurád az egyéniségedet tükrözze!

"Nem kell, hogy mindig neki legyen a legtrendibb frizurája. Azt szeretem, ha bele lehet túrni a fürtjeikbe, a hosszú hajú lányokra bukom!" (Csaba, 15)

normal_emo-girl-18_hdr.jpg

Szem Ha szomorkodsz vagy jó a kedved, a szemed mindig tükrözi a hangulatodat. Ezenkívül a csábos pillantás a flört első és legfontosabb lépése! Egy kihívó pillantás vagy egy szerény szemlesütés gyakran már az elején elárul mindent! Hangsúlyozd a szemed, de ne rikító színekkel!

"Persze, hogy a szemét nézem meg először! Fontos, hogy szép legyen a színe, formája. De a lényeg a tekintete. Ha ránézek, minden kiderül akkor is, ha egy szót 

sem váltottunk egymással!" (Krisztián, 15)szem4.jpg

Test

A szexi mozdulatok szinte mágikusan hatnak a srácokra! Figyelj a testtartásodra: ezzel a saját önbizalmadat erősíted. És ne feledd: nem kell szupermodell-alkatúnak lenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. A legegyszerűbb szabályokat tartsd be: has be, mell ki, a válladat húzd hátra és föl a fejet! A szép tartással máris magadra vonod a fiúk figyelmét!

"Imádom nézni, ahogyan egy csaj táncol! Szeretem, ha valakinek jó mozgása van. De ha túlzásba viszi, menekülök: ne dobálja magát, csak legyen ösztönös és egy kicsit szexi!" (Benjámin, 16)

Kéz

Nem biztos, hogy tudod, de a kezed mindig elárulja, mit gondolsz éppen. Ha például összekulcsolod magad előtt a karodat, az többnyire elutasítást fejez ki. A fiúk egyébként nagyon szeretik, ha egy lánynak finom, puha keze van. Az ápolt körmök szintén jó benyomást tesznek a srácokra, de hidd el, a műköröm a legtöbbjüknek egyáltalán nem tetszik!

"Nem tudom, miért, de mindig a lányok kezét figyelem először: mennyire ápolt, milyenek a körmei. Ahogyan hadonászik maga előtt, miközben magyaráz... A műkörmöket és a rikító körömlakkot utálom!" (Balázs, 15)

c0ec4537fd882718e2f383d2f9c8d60ba0d1d21d.jpg

Láb

Ha leülsz és közben a lábaidat is a fiú felé fordítod, az érdeklődésedet fejezed ki iránta. Ha keresztbe teszed a lábad, inkább bizionytalannak, félénknek tűnsz majd. A legtöbb fiú farmerben is nagyon szexinek találja a lányok lábát, tehát nem biztos, hogy csak miniszoknyában lehetsz csábító!

"Naná, hogy a hosszú lábak szexisek! Tudom, hogy nem lehet mindenki született modell, de a formás lábak számomra nagyon fontosak. Izmos vádli, szexi boka és formás comb: az alap!" (Bence, 16)

89471-szep-labak-bi-d00011330c1b0a7d7b2db.jpg

Illatos trükk

Talán nem is gondolnád, hogy milyen fontos a jó illat a hódításhoz! Ha mindig ugyanazt a parfümöt használod, automatikusan te fogsz eszébe jutni, ha valahol azt az illatot érzi! Persze soha ne vidd túlzásba: a túl sok parfüm kiábrándító! Hogy is nézne ki, ha a magadra locsolt több liter parfüm gőzében elkezdene fuldokolni a srác, miközben elsétálsz előtte!

dolce_gabbana_the_one.jpg

Mire kell vigyáznod?

Természetesen vannak olyan mozdulatok is, amelyektől totál kikészülnek a fiúk. Viszont mi az, ami a leginkább idegesíti őket? Kiábrándító, ha egy lány...

...a pattanásait piszkálja.

...turkál az orrában.

...egyre csak a padlót bámulja. 

...a körmét rágja.

...a fülét vakarássza.

pattans_stop.jpg

Nevetés, popsi- vagy mellméret? Mire figyelnek a fiúk legelőször?

a szemed nézi először. 

az alakodra koncentrál.

a formás szájakat keresi.

a szexi lábakra esküszik.

3% szerint az ápolt kezed árulkodóak!szerint a szép haj a legfontosabb.

adriana.lima.vs.05.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sarnekeszter@gmail.com

(Esztike, 2015.03.30 15:32)

A suliban van egy srác aki nagyon bejön
De még csak nézük mindig egymás szemét
És nem merem megszólítani mit tegyek hogy belém szeressen?

kadaranett@citromail.hu

(S.O.S S.OS., 2015.10.25 15:13)

Mond el neki az igazat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*___*:)*__*

S.O.S S.OS.

(örültbosszús.xd, 2014.10.11 17:43)

Van egy srác a suliban aki a volt osztálytársam volt,mivel megbukott!!!! és állandóan furán néz rám,és megszólít mindig,de én mindig próbálom lerázni,és nkm igazából be is jön meg nem is!!!! mit tegyek? mit csináljak? egyébként a nevem Kovács Kitti Edina! :)

Re: S.O.S S.OS.

(Lincsi, 2015.03.27 19:22)

Én azt tenné,hogy:
-Ha nem vagy félős akkor elmész vele egy helyre a suliba vagy sulin kívül és elmondod neki.

Köszi *.*

(Lincsi, 2015.03.27 19:20)

Köszi ki is fogom próbálni az tuti! *.* :)

boroczeszter@gmail.com

(Tóth Tímea, 2015.01.06 23:33)

Jaj istenem milyen igazaddddd vann!!:((((

hééé!

(örültbosszús.xd, 2014.10.11 17:46)

Aki 2x irt és a 2.diknál nevet is irt az én volnék csak szeretném tudatni,hogy elfelejtettem odairni az egyikhez a nevem!!: Kovács Kitti Edina!

S.O.S S.OS.

(örültbosszús.xd, 2014.10.11 17:42)

Van egy srác a suliban aki a volt osztálytársam volt,mivel megbukott!!!! és állandóan furán néz rám,és megszólít mindig,de én mindig próbálom lerázni,és nkm igazából be is jön meg nem is!!!! mit tegyek? mit csináljak?

Körömrágás

(Zuzasz:-) , 2013.10.20 18:09)

Dudnátok segíteni? Valamiért nem tudok leszokni a körö rágásról!Már minbennel próbálkoztam.

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!!!:-)

Re: Körömrágás

(Almag, 2013.11.18 21:23)

Ne bondoly a körmödre!
Próbály jó dolgokra gondolni!

Re: Körömrágás

(vivike, 2013.11.29 15:30)

Hát én is rágtam azt kell tenni hogy egyszerűjén nem kell rá gondolni gondolj pl.: fiúra vagy pedig másra én is rágtam de így szoktam le :)

Re: Körömrágás

(admin, 2014.01.01 12:23)

Én ugy szoktam le hogy körömrágás elleni átlátszó körömlakkal kentem le mindennap a körmeimet és leszoktam . Nem tudom hogy recept nélkül is meglehet e venni vagy kell hozzá . l meg Gyógyszertárakból , boltokból meglehet szerezni . Én az avon egyik ilyen körömrágás elleni lakját használtam ezt ajálom . :)

Re: Körömrágás

(porcellán evelin, 2014.04.12 12:15)

elobb utobb leszoksz rola
en is mindennel probálkoztam már es nem sok sikerrel jártam
de unokatestvérem is nagyon sok ideig rágta a kormet de már leszokott rola .....
en is mindent megteszek,hogy ne rágjam a kormomet ,de abban remélkedem majd leszokom rola

nemeth.klau@citromail.hu

(Németh Klaudia, 2013.12.20 10:21)

Mit tegyek ha a srác a haverjainak azt mondja hogy tetszek neki velem meg alig beszélget hiába kezdeményezem a beszélgetést?

laczkovivien@citromail.hu

(vivike, 2013.11.29 15:27)

Hát én mindet ki próbáltam de nem megy valahogy tud valaki mást?

Re: laczkovivien@citromail.hu

(Emii, 2013.11.30 17:03)

én úgy szoktam le hogy valamilyen halvány körömlakkot felkentem és ha rágtam nagyon rossz íze volt:D

S.O.S

(Anonym, 2013.09.06 15:40)

Van egy tök helyes srác a suliban. Mindig tervezem hogy odamegyek hozzá és megszólítom.Tudom hogy ezt gyávaságnak nevezik,de mikor meglátom egyszerűen iránytváltok és elhúzok.Valamiért nem tudok a szemébe nézni. s.o.s!!

Re: S.O.S

(vivike, 2013.11.29 15:33)

szia én is így vok vele és egyszerűjén nem kel oda menni várj kB 1 hónapot ah ő nem megy oda hozzád akkor nem érdekeled js és ha ez sem válik be akkor meg véletlen meny neki :)

Szupii

(Laura, 2013.05.05 09:17)

Nagyon jó ez az oldal, csak jókat tudok elmondani eről az egész egységról!Olyan jó, ahogyan a képekkl is "jástzol".Imádom ezt az oldalt és remek tanácsok vannak itt!! ^^

ez de jó

(olgi, 2012.09.06 14:29)

sya tök jó ez az oldal...:)
És ez a cikk nagyon tetszik!:) 

 

Profilkép
Elérhetőség

klaudiaa.. ( :

klajuu@hotmail.com


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 148237
Hónap: 5475
Nap: 169